Mi verujemo da je potrebno investirati u ljude i u našu društvenu zajednicu jer je davanje zajednici kroz promovisanje pravih vrednosti istovremeno i pomoć za oblikovanje bolje budućnosti za nas same.

Smatramo da je ulaganje u društvenu zajednicu pomoglo da se razviju profesionalne veštine naših članova i da se oni na taj način potpunije angažuju sa širim okruženjem.

Zbog toga promovišemo kulturu kod koje svako ima priliku da izgrađuje svoju karijeru u zavisnosti od ambicija i sposobnosti i gde su putevi uspeha transparentni.

Podstičemo raznolikost i jednakost i to nam omogućava da gradimo najefikasnije timove, da pružimo našim klijentima najviši nivo usluge i da šire doprinesemo društvenoj zajednici.

Verujemo da se svet pravi boljim svakodnevno, slučaj po slučaj.

Pro bono

Posvećeni smo pro bono radu i on podržava pristup pravdi i vladavini prava. Zbog toga ohrabrujemo naše zaposlene i saradnike da pruže svoj doprinos u tome.

Neke od naših aktivnosti su fokusirane na umetnost i kulturu, neke aktivnosti se odnose na ljudska prava, kao i na neprofitne i dobrotvorne organizacije.

NVO

Naumović & Partneri, Advokati pruža pro bono usluge za nevladine organizacije (NVO).

Sarađujemo sa nevladinim organizacijama i često služimo kao spoljni savet NVO, kako bi one mogle da se jasnije fokusiraju na sopstvene misije.

U svim našim pro bono naporima strateški pristupamo projektima koje preuzimamo i pomažemo NVO u različitim oblastima, uključujući zahteve za registraciju, usaglašenost i regulisanje, tumačenje poreza i ugovora, zakupa i zapošljavanja, između ostalog.

Takođe, pomažemo svojim stručnim znanjem NVO sektoru da ostvari svoje društveno korisne ciljeve.

Ponekad učestvujemo u organima NVO-a, a na permanentnom nivou smo uključeni u raznorodne sektore i sekcije NVO-a u kojima pomažemo, učimo i gradimo naše društvo.

Društvena zajednica | Humanitarni rad

Mi nastojimo da aktivnim učešćem u široj zajednici, i kao pojedinci i kao advokatska kancelarija, podržimo i promovišemo vrednosti koje zastupamo i u svom poslovanju.

Koristimo punu širinu našeg znanja i resursa za podršku našim lokalnim i globalnim partnerima u zajednici, a u skladu sa njihovim potrebama .

Uspostavljajući visoke standarde korporativne društvene odgovornosti mi nastojimo da očuvamo univerzalne vrednosti na različite načine, uključujući volontersku podršku, mentoring, profesionalnost, finansijski doprinos, kako i stvaranje mogućnosti za izgradnju kapaciteta, kao što su organizovanje obuka i seminara.

Jedni smo od osnivača Fondacije Dobar Glas koja se bavi prikupljanjem sredstava radi školovanja mladih talenata u Republici Srbiji u oblasti lepih umetnosti. Fondacija Dobar Glas je trenutno angažovana u oblasti klasične muzike (http://www.dobarglas.rs/).

Aktivno pomažemo i jedni smo od osnivača Uduženja JA VERUJEM U SRBIJU koje promoviše izgradnju verovanja u Srbiju, građenje Srbije vredne poverenja, pronalaženje i isticanje pozitivnih primera, ljudi, aktivnosti i pojava, isticanje dobre prakse između ljudi i subjekata u našem društvu, stvaranje svesti u društvu da treba verovati u dobre primere, aktivnosti i ljude.

Studentska praksa | Trening

Mi pružamo priliku studentima da svoja prva praktična iskustva steknu učešćem u našem pro bono timu.

Kao deo naše posvećenosti izgradnji pro bono kulture u pravnoj struci, zadovoljstvo nam je da smo u mogućnosti da ponudimo ograničenom broju studenata učešće u našem pro bono timu svake godine.